1402/03/20
ترم تابستان

قابل توجه دانشجویان مایل به اخذ واحد در ترم تابستان1402-1401(4013)

الف) دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده مهندسی کامپیوتر در نیمسال تابستان 1402-1401 فقط مجاز به اخذ دروس زیر می باشند:

1-   کلیه دروس عمومی

2-   دروس پایه( در صورتیکه قبلا حداقل یکبار درس را اخذ کرده و مردود شده باشند.)

3-   واحدکارآموزی که (دانشجویان می توانند جهت اطلاع از شرایط و نحوه اخذ واحد کارآموزی به سایت پژوهش دانشکده مراجعه نمایند.)

ب)در صورتیکه درس مورد نظردردانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ارائه نشده باشد، دانشجو می تواند با همان شرایط اخذ واحد تابستان دانشکده خودش درس مورد نظر را به صورت مهمان از سایر دانشگاه ها اخذ نماید و جهت تکمیل فرایند، جهت معرفی به سایر دانشگاه ها فرم مهمانی را در سه نسخه تکمیل نماید.

پ)دروس ارائه شده در این ترم :

-ریاضی عمومی 1 و 2                                      محاسبات عددی

- ریاضی مهندسی                                   فیزیک 1 و 2

- معادلات دیفرانسیل

تذکر مهم:

-در صورت عدم رعایت موارد فوق، اداره آموزش دانشکده مجاز می باشد پس از پایان زمان انتخاب واحد و انجام بررسی های لازم، اقدام به حذف آن دروس نماید.

- از دانشجویان عزیز تقاضا می شود آخرین اطلاعات به روز مربوط به ترم تابستان را از روی سایت آموزش دانشگاه رویت نمایند.

تعداد بازدید:
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.