1402/07/19
نحوه ثبت نام حضوری و تطبیق مدارک دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر (ورودی 1402)

بسمه تعالی

موفقیت شما را در ورود به مقطع کارشناسی دانشکده مهندسی کامپیوتر صمیمانه تبریک می گوییم.

به اطلاع می رساند لازم است پس از ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک مطابق اطلاعیه های مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه به آدرس http://kntu.ac.ir جهت تطبیق اصل مدرک با مدارک بارگذاری شده در وب سایت دانشگاه، دریافت برنامه هفتگی و کارت دانشجویی طبق زمان اعلام شده در گزارش پذیرش غیرحضوری (گزارش 260) به آدرس:

خ شریعتی- نرسیده به پل سیدخندان- دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر- دانشکده مهندسی کامپیوتر آموزش مراجعه نمایید.

نکات مهم:

1.     همراه داشتن اصل مدارک بارگذاری شده و گواهی پذیرش غیرحضوری (گزارش 260) که در پایان ثبت نام الکترونیکی از سامانه گلستان قابل دریافت است، الزامی می باشد و چنانچه دانشجو اصل کلیه ی مدارک بارگذاری شده را همراه نداشته باشد،ثبت نام وی نهایی نخواهد شد.

2.     دانشجو می بایست تا قبل از مراجعه حضوری که در روز شنبه 22/07/1402 می باشد. از طریق پردازش 16370 آخرین وضعیت پذیرش غیرحضوری خود را مشاهده و در صورت عدم تأیید اولیه نسبت به رفع نواقص مدارک بارگذاری خود اقدام نماید تا پذیرش غیرحضوری وی تأیید اولیه گردد. پذیرش نهایی دانشجو به صورت حضوری مشروط به تأیید اولیه پذیرش غیرحضوری وی خواهد بود.

3.     جهت تسریع در انجام پذیرش، دانشجو می بایست اصل مدرک بارگذاری شده را به صورت مرتب و به ترتیب خواسته شده در پوشه گذاشته و به کارشناس ثبت نام تحویل دهد.

4.     شروع کلاسها از روز شنبه 22 مهرماه می باشد و برنامه هفتگی دانشجو در روز ثبت نام به دانشجو تحویل می گردد.

5.     قابل توجه پذیرفته شدگان "شناسه کاربری "پس از تائید نهایی "شماره دانشجویی" می باشد.

اداره آموزش دانشکده مهندسی کامپیوتر

تعداد بازدید:
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.